Triangle 3
Triangle 5
Triangle 5
FATA BOOM

FATA BOOM

Een heerlijke portie trippy elektro-hiphop voor je trommelvliezen. En de rising stars van FATA BOOM moet je niet alleen gehoord hebben, maar ook absoluut gezien. Met hun bijzondere verschijning zijn ze helemaal klaar om Kadepop op de kop te zetten!

*

In maart 2016 ontmoet een Nederlandse indieproducer, bekend van zijn werk met o.a. Blaudzun, John Coffey, Klangstof en Dazzled Sticks, backstage bij de 3FM Awards een op het oog wat weerloze jonge zangeres. Ze blijken een gemeenschappelijke liefde voor hiphop te hebben en de producer besluit om haar naar zijn studio te lokken.

In de studio blijkt de zangeres lang zo weerloos niet en ze spuugt de ene track na de andere op band en in de daarop volgende weken en maanden vliegen per mail beats, raps, refreintjes en mixen over en weer. Een dik half jaar na hun eerste ontmoeting is het tijd om de buitenwereld kennis te laten maken met de trippy elektro hiphop van Fata Boom. Denk aan M.I.A., Die Antwoord, Gnucci, Missy Elliot, UFFIE en Azealia Banks.

*

Podium: Mainstage
Speeltijden: 20:30 - 21:30

timetable

 

We use cookies on this website.