Ben-s.nl & partners makelaardij wordt festivalbuur op de Suiker!

Ben-s.nl is al vanaf het prille begin bij Kadepop betrokken. Eigenaren Ben en Niels kenden de Kadepop Founders Jurian en Willem die zich met hun bedrijf vlak aan de overkant van het Damsterplein bevonden. Toen Kadepop verhuisde zat zwaaien naar de buren er niet meer in, maar desondanks dat is ben-s.nl altijd een fantastische rol blijven spelen in het mogelijk blijven maken van Kadepop.

Kadepop is voor het bedrijf inmiddels een jaarlijks teamuitje geworden. “De sfeer is er altijd goed, het is niet te massaal en ieder jaar staan er weer toffe acts geprogrammeerd.” Favoriet was de editie bij de oude EMG Factor waar Dotan en Jett Rebel stonden te shinen. Geen wonder dus dat ze dit jaar Jett Rebel niet willen missen op de mainstage om 22.30 uur!

Er kan dan mooi geproost worden op het toffe nieuws dat ben-s.nl & partners makelaardij voorgoed naar de Suiker komen. Vanaf november vestigt het bedrijf zich tegenover het Stadslab om je vanaf daar onder de noemer Partners in Wonen aan een prachtige woning te kunnen helpen.  Alles onder één dak voor zowel aan- of verkoop, financiering (hypotheek), verzekering, huur van (tijdelijke) woonruimte en nieuwbouw. De Suiker groeit! En je weet wat ze zeggen; “Beter een goede buur dan een verre vriend!”

bens

 

We use cookies on this website.