Kadepop steunt de Groninger Swimchallenge bij het inzamelen van een mooi bedrag voor het UMCG Kanker Research Fonds

Op zaterdag 31 augustus 2019 wordt er voor de zesde keer de Groningen Swimchallenge gehouden. Een zwemestafette van 35 kilometer van Zoutkamp naar hartje stad Groningen. De laatste 1,5 kilometer gaat ook de City Swim van start. Naar verwachting sluiten ruim 200 kanjers zich aan bij de estafette teams en zwemmen de laatste 1,5 kilometer mee door de grachten van Groningen. Dit allemaal voor het goede doel, het UMCG Kanker Research Fonds. 

 

Als festival voor en door het noorden vinden we het bij Kadepop te gek dat we de handen ineen hebben geslagen met de GSC. In de eerste plaats natuurlijk omdat we twee toffe Groningse evenementen zijn, maar ook omdat we ons graag willen inzetten voor het Groninger goede doel. Daarnaast vinden we niet alleen binding in visie maar ook in deplek waar het evenement plaatsvindt. Bij de finish, waar Kadepop ooit begon!, is een groots onthaal met live muziek tot in de late uurtjes! Kom je ook?

 

Wil jij je ook graag inzetten voor het goede doel door 1,5 kilometer mee te zwemmen? Schrijf je dan nu in op www.groningenswimchallenge.nl

 

Geen zin om nat te worden maar wil je toch ook een steentje bijdragen? Koop een kaartje voor Kadepop en doneer bij het afrekenen een zelf te kiezen bedrag wat naar de GSC gaat.

 

Ps. Het water in de gracht is schoner dan het water in de Hoornse Plas, dus dit is geen excuus om er niet in te gaan! We zien je graag op zaterdag 31 augustus.

We use cookies on this website.