We vullen het randprogramma!

Achter de schermen zijn we druk bezig met het vullen van het randprogramma. En we kunnen je 1 ding verklappen: het wordt te gek! Deze editie knallen we niet alleen met gave optredens van het podium maar kun je over het hele festivalterrein allerlei toffe acts vinden waaraan je soms zelfs kunt meedoen. Misschien ken je een aantal wel, want veel van het randprogramma is afkomstig uit het noorden. We roepen niet voor niets: "Voor en door het noorden"!

De keuze is reuze en door het festivalterrein te ontdekken, kom je vanzelf het hele aanbod tegen. Houd de site en socials in de gaten en wees als eerste op de hoogte van alle gekkigheid waar je tegen aan kunt lopen op 21 september. 

Psst, we kunnen ook wel een tweede ding verklappen: er komt een verstopte mini disco op Kadepop. En met verstopt bedoelen we ook echt verstopt, want dat je bijvoorbeeld door een koelkast moet kruipen om 'm te ontdekken vergt natuurlijk wel wat zoekwerk. Hoe de verstopte mini disco er op Kadepop uitziet verklappen we natuurlijk niet. Onze tip? Houd je oren en ogen goed open!

We use cookies on this website.